Bestuurder in het onderwjs

branding, storytelling, drama

Wie een school bestuurt, bestuurt een wereld op zich. Een wereld die bovendien steeds groter en complexer wordt. Denk aan individualisering en digitalisering in het onderwijs, goed bestuur en toezicht, kwesties rondom privacy en integriteit, personeelszaken, bekostiging en huisvestiging. Nysingh adviseert en begeleidt bij moeielijke vraagstukken. En wij maakten deze sfeervolle video waarin we de onderwijsbestuurder na zijn werkdag laten mijmeren over de dingen die hem bezighouden.

Waar draaiden wij dit dan? Scène 1 op ons eigen kantoor, waarbij de stroomvoorziening uitviel toen we wilden draaien. Lichtman Jan had natuurlijk genoeg licht op accu's bij zich. De pick-up kreeg een zwieper. Hogeschool Viaa in Zwolle was het decor voor de lange gang, de trappen, de stijger en het computerlokaal. De ontmoeting vindt tot slot plaats bij Nysingh zelf, welke strakke locatie een fraai contrast vormt met de hogeschool.

Dan kregen we nog een vraag over die fraaigevlamde elpee bij de opening. Dat is Café Solo van Benjamin Herman. De muzuiek die je hoort is van een andere artiest en uiteraard rechtenvrij.

Nysingh advocaten & notarissen
x
x
x